Így készül...   

 

 

A szimulátorok a gondos tervezésnek köszönhetően tartósak és esztétikusak. Tervezésnél mindkét szempot hasonló fontosságú. A boardok, vezérlőegységek számítógéppel készülnek, mindenkinek névre szólóan és saját azonosító számmal.

Az alap konfiguráció beállítása után minden egyes rendszer paraméterei lementésre kerülnek, így ha a későbbiek során bárkinek bármilyen okból csere vezérlésre, stb. lenne szüksége, azt már a saját rendszerére felprogramozva tudjuk küldeni, tehát nem kell újrakonfigurálni a rendszert, csak bedugni a megfelelő modult és minden az előzőeknek megfelelően megy tovább.

 

A mechanikus részek kialakítása szintén számítógéppel vezérelt gépekkel történik, néhány alkatrész kivételével, amit csak kézzel lehet megcsinálni. A szimulátorok mechanikus részeinek a színét szintén az igényeknek megfelelően lehet kiválasztani.

 

 

 

 
Egyedi igényekre is tudunk megoldásokat. Bármilyen specifikus kérés, megoldandó feladat merül fel, segítünk a megvalósításban ! Célunk az, hogy a szimlátorok eddig csak nagyon szűk réteg által kihasznált valóságban is mozgó mechanikáit közelebb hozzuk egy átlag felhasználó számára is.